Nocne Pikacze
Wstęp 21:00-8:00
-
usunięte konto
- Beczki: 1609
Re: Nocne Pikacze
bo oczojebne rurki rozświetlają Ci pokój? XDmati pisze:wiadome odtylulat, po co piszesz o oczywistosciach?Finczy pisze:noc > dzień
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
w twoim wypadku bylbys niewidzialnyHustler pisze:Z takim ryjem to wiadomo.Finczy pisze:noc > dzień
w twoim wypadku bylbys niewidzialnyHustler pisze:Z takim ryjem to wiadomo.Finczy pisze:noc > dzień
No a jak, ale to już nie chodzi o sam ryj tylko jestem przyzwyczajony do samotnego egzystowania. Noc jest dla mnie także ten, a że jacyś Hustlery w dupę właża bo mam fajny gajer to po mnie spływaHustler pisze:Z takim ryjem to wiadomo.

Przeca wiesz że dla beki to napisaem, mam nadzieje że się nie obrazisz.
I co w nocy wychodzisz z domu czy tylko podziwiasz przez okno?
Nie widziałem twojego gajera, ale pewnie zajebisty
Pezet ft. Fokus - Noc jest dla mnie
I co w nocy wychodzisz z domu czy tylko podziwiasz przez okno?
Nie widziałem twojego gajera, ale pewnie zajebisty

Pezet ft. Fokus - Noc jest dla mnie
Dr. Szlam
Focha jebnąłem z mega przytupem, można to porównać to do słynnego powiedzenia ''jak dzik w sosnę''
Youtube chce mnie dobić, już nie chodzi o same zmiany wyglądzie ale ten cholerny suwak od głosu którego nie ma
Czasami jest a czasami nie ma jakby to była normalna rzecz. No bo komu potrzebny ten suwak nie? człowiekowi zapewniają ruch żeby nie było im za wygodnie i niech sięgają do wzmacniacza, ale zrobiłem ich w konia i w pasku windowsa ściszyłem.
Jeszcze te jakości o yea, przełączam na 720p to się zmienia wuj wie ile, albo spada na 144p czy ileś tam. U mnie z internetem w porząsiu to oni mają najebane we łbie. Niedługo wchodzisz na yt a tam wielki napis pod hamburgerem ' this page is not available in your country FUCK YOU''
a mówiłem Wam o mojej super myszce z firmy na literę M? myszka nie uszkodzona, kabel cały, nie gryzłem go, nie lizałem jak tibijczyk którego zabili, tylko ją przesuwałem i klikałem. Macham macham aż nagle światło gaśnie i myszka umiera na parę sekund, a tak między nami wiecie że jak wezmę mysz do góry nogami i poświecę na ścianę to okazuje się twarz? podobna do iron mana?
Youtube chce mnie dobić, już nie chodzi o same zmiany wyglądzie ale ten cholerny suwak od głosu którego nie ma

Jeszcze te jakości o yea, przełączam na 720p to się zmienia wuj wie ile, albo spada na 144p czy ileś tam. U mnie z internetem w porząsiu to oni mają najebane we łbie. Niedługo wchodzisz na yt a tam wielki napis pod hamburgerem ' this page is not available in your country FUCK YOU''
a mówiłem Wam o mojej super myszce z firmy na literę M? myszka nie uszkodzona, kabel cały, nie gryzłem go, nie lizałem jak tibijczyk którego zabili, tylko ją przesuwałem i klikałem. Macham macham aż nagle światło gaśnie i myszka umiera na parę sekund, a tak między nami wiecie że jak wezmę mysz do góry nogami i poświecę na ścianę to okazuje się twarz? podobna do iron mana?
-
Logorey Ciposok
- Beczki: 895
- Kontakt:
-
Buryczawian
- Beczki: 188
hej wam nie dlugo sie przeprowadzam tzn jeszce 2 miesiace ale jak sie przeprowadze to kupuje sobie homika :_