Za to przy Windowsach jesteś w 100% pewnyBoltex pisze:Widzisz. Czyli teraz sam nie jesteś pewien czy masz tego backdoora czy nie.

Za to przy Windowsach jesteś w 100% pewnyBoltex pisze:Widzisz. Czyli teraz sam nie jesteś pewien czy masz tego backdoora czy nie.
dochodzę do wniosku, że nie odpowiada Ci ten forumekDiabeł pisze:Kupcie kurwa liczydła, w nich nie ma backdoorów.
W pingwinie nie bedzie zadnych backdoorowBoltex pisze:Wpierdolą aktualizację i nawet nie będziecie wiedzieli że macie backdoora, albo i już go macie.Kalasznikow pisze:Wole linucha jak winshita z wbudowanymi backdoorami dla nsa.Poza tym ten backdoor siedzi już w windowsach od lat 90 dokładniej w 1999 Więc chuja wam dało że zmieniliście systemy dopiero po takim czasie.
![]()
Bonzo:Myślicie że jesteście takimi cwaniakami ... gdybyście byli cwaniakami to byście zlokalizowali ten syf i nie uciekali na modyfikowane dystrybuje linuxa.Linus < 7kaKalasznikow pisze:Teraz mi ciagnie prawie 900a mam tylko transmission w tle i thunderbirda
Kała, html5 włącz na yt i sprawdź jak chodzi.
Myślisz że ja się tym przejmuje? Co mam teraz spierdalając na linuxa jak Wy, bo się przestraszyliście backdoora o którym dowiedzieliście się kilka tyg temu? Tak strasznie obawiacie się śledzenia w sieci do tego stopnia że instalujecie jakieś śmieszne addony do przeglądarek, czy korzystacie z sieci dla pedofilii która obecnie jest rozpierdalana przez FBI? Gdzie do chuja. Było się kurwa przygotować zanim podpięliście kabelki do Internetu. Każde wasze posunięcie w sieci pozostawia po was ślady których nie da się zatrzeć. Czy to logowanie do poczty, czy odwiedzanie jakiś stron, pobieranie plików. Od tego się nie da zabezpieczyć. Zawsze coś będzie. Więc nie wiem na chuj ludzie instalują takie dodatki. Zabezpieczenie od strony systemu wam tu chuja daje, bo prędzej czy później to i tak i tak będziesz miał jeden z drugim backdoora, albo jak wcześniej napisałem, to już go macie. Chcecie się pozbyć śledzenia i backdoora? Odłączcie się od internetu. PozdroBurak pisze:Za to przy Windowsach jesteś w 100% pewny
Ja niczego takiego nie używam. TORa nie używałem od 1410, dodatków żadnych takowych nie mam. Poza tym mam sterowniki własnościowe Nvidii, takżeBoltex pisze:Tak strasznie obawiacie się śledzenia w sieci do tego stopnia że instalujecie jakieś śmieszne addony do przeglądarek, czy korzystacie z sieci dla pedofilii która obecnie jest rozpierdalana przez FBI?
Ty ale tak mysle uciekles od windy, nie uzywasz gmaila a z dropa korzystasz?Burak pisze:Nie, z uruchomionym Dropboxem i TransmissionemKalasznikow pisze:Burak, ale na golym pulpicie z pozamykanymi wszystkimi programami, bo wtedy mint tez mi jakies 200mb zzera
Po pierwsze nie trzymam na nim swoich nagich fotek, tylko archiwum BRX. Po drugie nawet jeśli mam tam coś prywatnego, to jest to zaszyfrowane TrueCryptem.Kalasznikow pisze:Ty ale tak mysle uciekles od windy, nie uzywasz gmaila a z dropa korzystasz?Burak pisze:Nie, z uruchomionym Dropboxem i TransmissionemKalasznikow pisze:Burak, ale na golym pulpicie z pozamykanymi wszystkimi programami, bo wtedy mint tez mi jakies 200mb zzera
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości