Wybredny lachun.Remik pisze:Chodzi mi o opcje "opuść grupe" dla VIP nooby jebane a nie, że ja chcę odejść z vip
Choć to też
Kutwa były admin i myśli tłumok że mu wszystko wolno.

Post autor: Pirat » 28-06-2013, 16:41
Wybredny lachun.Remik pisze:Chodzi mi o opcje "opuść grupe" dla VIP nooby jebane a nie, że ja chcę odejść z vip
Choć to też
Pirat
Post autor: Remik » 28-06-2013, 18:17
Dziwnie to brzmi, seriopirat pisze:Wybredny lachun.Remik pisze:Chodzi mi o opcje "opuść grupe" dla VIP nooby jebane a nie, że ja chcę odejść z vip
Choć to też
były admin
Legendy nie kupie za ciężko zarobione diamenty, więc nie. Szlachty też nie kupie, więc tez nie.Marta pisze:To po co kupujesz skoro tego nie chcesz?Remik pisze:Chodzi mi o opcje "opuść grupe" dla VIP nooby jebane a nie, że ja chcę odejść z vip
Choć to też
co następne?
Legenda?
Remik
Post autor: Pirat » 28-06-2013, 19:49
Pirat
Post autor: toja » 28-06-2013, 20:27
Chyba cie jebie...Remik pisze:Powinno być, że można opuścić tylko z TEJ grupy. Zapłaciłem sobie to i chce sobie ją opuścić kiedy chcę, a będę chciał i miał hajs to znowu dołączę.
So wy na to?
toja
Post autor: Remik » 28-06-2013, 21:11
Aha, wypierdalaj z pogrubieniemtoja pisze:Chyba cie jebie...Remik pisze:Powinno być, że można opuścić tylko z TEJ grupy. Zapłaciłem sobie to i chce sobie ją opuścić kiedy chcę, a będę chciał i miał hajs to znowu dołączę.
So wy na to?
A jak kupisz premium na catshare to mozesz z niego zrezygnowac?
Tak kurwa zrezygnujesz a potem bedzie gadka ze ktos sie zalogowal za ciebie i zrezygnowal i co w tedy? Wielki CHUJ.
Albo przypuszczajmy gdy zrezygnujesz, i nie bedzie zapasowej kopii sqla to bedziesz pierdolic ze zaplaciles a vipa nie ma
Remik
Post autor: chuj » 28-06-2013, 21:14
jw, moda mu.toja pisze:Chyba cie jebie...Remik pisze:Powinno być, że można opuścić tylko z TEJ grupy. Zapłaciłem sobie to i chce sobie ją opuścić kiedy chcę, a będę chciał i miał hajs to znowu dołączę.
So wy na to?
A jak kupisz premium na catshare to mozesz z niego zrezygnowac?
Tak kurwa zrezygnujesz a potem bedzie gadka ze ktos sie zalogowal za ciebie i zrezygnowal i co w tedy? Wielki CHUJ.
Albo przypuszczajmy gdy zrezygnujesz, i nie bedzie zapasowej kopii sqla to bedziesz pierdolic ze zaplaciles a vipa nie ma
chuj
Post autor: TwojStary » 28-06-2013, 21:19
LOLKOBRA pisze:jw, moda mu.
TwojStary
Post autor: usunięte konto » 28-06-2013, 21:21
TwojStary pisze:kombi
usunięte konto
Post autor: TwojStary » 28-06-2013, 21:23
TwojStary
Remik
Post autor: usunięte konto » 28-06-2013, 21:42
usunięte konto
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość