ELO ELO
Tu posiadać PS2, najlepszej konsoli EWA.
Czarnusia slimka

PS4 zapowiadano na zajebistą konsoletę, oby taka była!
ELO TS, PSP TEŻ JEST SUPER!
IKSBOKS I DEES WYKURWIAJ
nie podlizuje sięBurak pisze:Ale się podlizuje
PS2 dobra konsola, też mam.
I kto tu jest lizus, nikt Ciebie nie pytał i tak przegrałeśBurak pisze:PS2 dobra konsola, też mam.
Nom, a brat dostał na komunie PSXa. Taka bananowa rodzinaTwojStary pisze:I kto tu jest lizus, nikt Ciebie nie pytał i tak przegrałeśBurak pisze:PS2 dobra konsola, też mam.
>acerBurak pisze:Wiadomo. Tylko plebs kupuje komputery Apple, kiedy można kupić Acera czy innnego lenovo
Chyba sobie drwisz, może jeszcze Priusem będziesz jeździł. Nintendo nadaje się jedynie do crashtestów i nabijania się.Burak pisze:Podałem pierwsze lepsze firmy
ALE NITENGO I TAK GURO< A WY SIE NIE ZNACIE.
Sranie w banie. Już niejeden coś miał robić i kupa z tego EMARemik pisze:Pod koniec Stycznia będę w posiadaniu PS4 + Unboxing dla bugwie przewidywany
Też się nie mogę doczekać LutegoTwojStary pisze:Sranie w banie. Już niejeden coś miał robić i kupa z tego EMARemik pisze:Pod koniec Stycznia będę w posiadaniu PS4 + Unboxing dla bugwie przewidywany
ferie w kopalni?Remik pisze:Też się nie mogę doczekać LutegoTwojStary pisze:Sranie w banie. Już niejeden coś miał robić i kupa z tego EMARemik pisze:Pod koniec Stycznia będę w posiadaniu PS4 + Unboxing dla bugwie przewidywany
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość