10 sposobow jak dostac bana na DW
jeden z nielicznych powaznych poradnikow
...czyli co i jak zrobić
Post autor: Nejm » 20-04-2013, 20:33
1. Zapytaj sie w uwagach ile qspy zarabia na DW
2. Wspomnij cos o legendarnym team speaku lub zaproponuj cos podobnego (skutecznosc w zaleznosci od humorku qspiego)
3. Zareklamuj forum (nawet przez przypadek ,typu: On bugwie ile dostaje. Skutecznosc jw)
4. Napisz ze remek jest materialista i leci na kase
5. Wstaw zdjecie/informacje o ,,kochanym adminie''
6. Napisać w dziale uwag, że qspu kurom jest (c) Remik
7. Napisz ze administracja nie radzi sobie w pelnieniu swojej funkcji i idealnie to widac na oczekiwaniu do odzyskania konta ( w najlepszym wypadku ZP)
8. Zrob multikonta i pospamuj wszystkie dzialy reklamą bugwie (pozyteczne)
9.Debatuj na temat ,,inteligencji'' humoru Jazina i dorzuc do tego nute propagandy mowiac ze taki wlasnie jest poziom DW (w najlepszym wypadku ZP)
10. Umieścił w swojej wypowiedzi niepoprawną politycznie (wedlug DW) prawdę na temat samego dw
2. Wspomnij cos o legendarnym team speaku lub zaproponuj cos podobnego (skutecznosc w zaleznosci od humorku qspiego)
3. Zareklamuj forum (nawet przez przypadek ,typu: On bugwie ile dostaje. Skutecznosc jw)
4. Napisz ze remek jest materialista i leci na kase
5. Wstaw zdjecie/informacje o ,,kochanym adminie''
6. Napisać w dziale uwag, że qspu kurom jest (c) Remik
7. Napisz ze administracja nie radzi sobie w pelnieniu swojej funkcji i idealnie to widac na oczekiwaniu do odzyskania konta ( w najlepszym wypadku ZP)
8. Zrob multikonta i pospamuj wszystkie dzialy reklamą bugwie (pozyteczne)
9.Debatuj na temat ,,inteligencji'' humoru Jazina i dorzuc do tego nute propagandy mowiac ze taki wlasnie jest poziom DW (w najlepszym wypadku ZP)
10. Umieścił w swojej wypowiedzi niepoprawną politycznie (wedlug DW) prawdę na temat samego dw
Ostatnio zmieniony 20-04-2013, 20:38 przez Nejm, łącznie zmieniany 1 raz.
Nejm
Remik
Nejm
chuj
-
Jestemguwnem
- Beczki: 32
Re: 10 sposobow jak dostac bana na DW
Post autor: Jestemguwnem » 21-04-2013, 10:29
nie działa bo już pisałem troszkę na dw krytyki na
Konto mam dalej od 2008 :cfaniak:

Rzycie Rzycie jest nowelon, raz przyjazno a raz wrogo, czasem chcesz sie pożalić ale nie ma do ko go.
Jestemguwnem
chuj
Re: 10 sposobow jak dostac bana na DW
Post autor: Nejm » 21-04-2013, 13:50
Jak skrytykowales qspaja typu: ,,Wydaje mi sie ze praca 2 jest lepsza jednak nie chce kwestionowac twojej decyzji bo jest ona jedyną sluszna decyzja. Ja wyrazam tylko glos plebsu ktory mam nadzieje w zaden sposob ciebie nie obrazi ani nie zachwieje twoich przekonan''
to nie dziw sie ze bana nie dostales
to nie dziw sie ze bana nie dostales
Nejm
speed
Nejm
mikis314
speed
PEJA
qwerty
Pirat
-
Deluzburdelu
- Beczki: 17
Post autor: Deluzburdelu » 24-10-2017, 23:53
Jak takie tyciory kupujo vipy to zarabia. Czego same cipy/elitecipy/supercipy są banowane?
Deluzburdelu
ODPOWIEDZ
• Strona 1 z 1