Gry NES
Gry NES
Witan, szukam dwóch gier na NES'a, pamietam jedynie kilka szczegółów.
Pierwsza gra: Gra o ile mi się wydaję była połączeniem Ninja Gaiden i Castlevanii, lecz byla bardziej dynamiczna i utrzymana w klimacie starych "Chin - chyba", a głównym bohaterem była "kobieta - chyba", siekała przeciwników różnym orężem i bodajże miała flet, którym przyzywała "psa - chyba". W sumie tyle.
Druga gra: Pamiętam tyle, że grało się super-kotami, które miały zróżnicowane super-umiejętości. oToSuper, platformówka jw. Więcej nie pamiętam.
Pierwsza gra: Gra o ile mi się wydaję była połączeniem Ninja Gaiden i Castlevanii, lecz byla bardziej dynamiczna i utrzymana w klimacie starych "Chin - chyba", a głównym bohaterem była "kobieta - chyba", siekała przeciwników różnym orężem i bodajże miała flet, którym przyzywała "psa - chyba". W sumie tyle.
Druga gra: Pamiętam tyle, że grało się super-kotami, które miały zróżnicowane super-umiejętości. oToSuper, platformówka jw. Więcej nie pamiętam.

In a game for eternal fame.
Re: Gry NES
Druga to Ninja Cat chyba
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
co ma snes do nesa?
Tak, dokładnie o nią mi chodziło. Teraz pozostaję tylko kwestia tej pierwszej..Tycior pisze:Druga to Ninja Cat chyba

Legend of Kage?
Ta pierwsza to Conquest of the Crystal Palace.
Mam problem z jeszcze jedną grą bardzo, ów poszukiwana gra była utrzymana w klimacie Contry i Rambo więcej nie pamiętam.
Mam problem z jeszcze jedną grą bardzo, ów poszukiwana gra była utrzymana w klimacie Contry i Rambo więcej nie pamiętam.

To uczucie, kiedy Zelda nie wyszła na Pegasusa tylko dlatego, że miała funkcje savu 

ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
-
Jestem Magiem
- Beczki: 35
Gry NES
Przecie była na Famikomie na FDS, Pegazus był 100% klonem hardware Famicoma i by na dyskietki system działal, tylko w polszy nie zrobiliby tego typu dystrybucji wiadomix czemu.