GTA V crack nie działa
GTA V crack nie działa
znalazłem dowód

Dla mnie po takim zachowaniu Rockstar jest totalnym gównem. RDR2 mogą sobie wsadzić w dupę, bo ja gram na PC a nie żałosnej konsoli. GTA 5 miało chujową fizykę i model jazdy, samoloty wybuchały od uderzenia w jakąś jebaną tabliczkę przy pasie startowym, to kurwa w starym Saints Row 2 można było urwać skrzydło w czasie lotu i samolot wpadał w korkociąg i fajnie się rozbijał, a tu kurwa nawet nie idzie wystartować. Samochody jeżdżą jak kłody drewna, tak samo się psują, to taki postęp jak przy Mafii 3 porównywanej do 1, gdzie w 1 wiele elementów było po prostu lepszych. Jak dla mnie najlepsze jest SA i 4, w której fabułę doceniłem dopiero po latach, ale sama gra na opierdalanie się też jest bardzo monotonna i nudna i czasem dosłownie szara, bo gra z jakiegoś powodu traci nasycenie kolorów.

Dla mnie po takim zachowaniu Rockstar jest totalnym gównem. RDR2 mogą sobie wsadzić w dupę, bo ja gram na PC a nie żałosnej konsoli. GTA 5 miało chujową fizykę i model jazdy, samoloty wybuchały od uderzenia w jakąś jebaną tabliczkę przy pasie startowym, to kurwa w starym Saints Row 2 można było urwać skrzydło w czasie lotu i samolot wpadał w korkociąg i fajnie się rozbijał, a tu kurwa nawet nie idzie wystartować. Samochody jeżdżą jak kłody drewna, tak samo się psują, to taki postęp jak przy Mafii 3 porównywanej do 1, gdzie w 1 wiele elementów było po prostu lepszych. Jak dla mnie najlepsze jest SA i 4, w której fabułę doceniłem dopiero po latach, ale sama gra na opierdalanie się też jest bardzo monotonna i nudna i czasem dosłownie szara, bo gra z jakiegoś powodu traci nasycenie kolorów.
Ostatnio zmieniony 21-09-2018, 22:04 przez szczotar, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Logorey Ciposok
- Beczki: 895
- Kontakt:
GTA V crack nie działa
Chyba do trolowania online, to się zgodzę. Ale do grindowania to gra dla masochistów. Chyba że sypniesz kilkoma stówkami $$
GTA V crack nie działa
A to ciekawa myśl. Sypnij hajs na grę, żeby zakupić sobie wspaniałe ciuchy zamiast sobie w realu (nie chodzi o sklep!) kupić XD
GTA V crack nie działa
jaki ty kurwa debil jesteś
hurr durr najgorsza firma, bo parę pioseneczek zabrali. Skończyła się licencja to zabrali, na chuj wydawać $$ na grę która ma 14lat

Ty spójrz lepiej na Ubisoft i EA a od R* wypierdalaj.
Teraz GTA V to koszt ~50PLN, kup oryginał i przestań jęczeć śmieciu.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
GTA V crack nie działa
Ale usunięcie piosenek to jest tylko jedna z wielu rzeczy którą zjebali w tym paczu 

ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
GTA V crack nie działa
ja mam wyjebane na jakieś piosenki
-
Logorey Ciposok
- Kontakt:
-
Logorey Ciposok
- Kontakt:
GTA V crack nie działa
Ostatnio zmieniony 22-09-2018, 14:49 przez Tycior, łącznie zmieniany 1 raz.