DW i Qspy
-
szerminator
DW i Qspy
Wiem, że qspy ma śmieszną twarz i w ogóle, ale dlaczego w jego stronę płynie taki hejt? Co złego zrobił qspy? Dlaczego go nie lubicie? Chcę się dowiedzieć o co chodzi w tym wszystkim.
-
usunięte konto
- Beczki: 1609
Re: DW i Qspy
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Ja go nie lubię, bo zbanował konto mojego sąsiada Amunicji za (prawdopodobnie, bo Ammo nigdy się nie dowiedział prawdy) prowadzenie przez jakiś czas BW
A podobno, to co się dzieje poza DW nie wpływa na DW i 'nie jest wystarczającym dowodem'...
Oprócz tego to nic do niego nie mam.

Ostatnio zmieniony 18-07-2014, 16:34 przez FREUD, łącznie zmieniany 1 raz.
-
usunięte konto
- Beczki: 1609
Możesz skończyć z pisaniem o sobie w trzeciej osobie.FREUD pisze:Ja go nie lubię, bo zbanował konto mojego sąsiada Amunicji za (prawdopodobnie, bo Ammo nigdy się nie dowiedział prawdy) prowadzenie przez jakiś czas BWA oprócz tego to nic do niego nie mam.
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
-
szerminator
ja tam kiedyś miałem stare konto ale jakis pedal bogdan usunal mi podpis. Postanowilem sobie ustawic w podpisie "bogdan to chuj" czy cos takiego i mnie wyrzucili
teraz mam tam nowe konto z 2012. W uwagach do redakcji ciezko dyskutowac bo po udzielonej odpowiedzi na poziomie przedszkolaka zamykaja temat i nie mozna odpisac...... nie przepadam za dw i jedyne co tam robie to troluje bo sprawia mi to jakas radosc
ktos z was zna qspy i wie cos o nim? zajmuje sie czyms wiecej czy tylko z DW zyje?

ktos z was zna qspy i wie cos o nim? zajmuje sie czyms wiecej czy tylko z DW zyje?
chodzą pogłoski, że ma/pracuje w jakiejś firmie.szerminator pisze:ja tam kiedyś miałem stare konto ale jakis pedal bogdan usunal mi podpis. Postanowilem sobie ustawic w podpisie "bogdan to chuj" czy cos takiego i mnie wyrzuciliteraz mam tam nowe konto z 2012. W uwagach do redakcji ciezko dyskutowac bo po udzielonej odpowiedzi na poziomie przedszkolaka zamykaja temat i nie mozna odpisac...... nie przepadam za dw i jedyne co tam robie to troluje bo sprawia mi to jakas radosc
-
Buryczawian
- Beczki: 188
ja tam mam wyjebane znalazl sposob na kase to zarabia proste co nie o kase chodzi w dzisiejszym swiecie
Prowadzi ten kurwidołek: http://versero.pl/Szyjatoszuja pisze:chodzą pogłoski, że ma/pracuje w jakiejś firmie.szerminator pisze:ja tam kiedyś miałem stare konto ale jakis pedal bogdan usunal mi podpis. Postanowilem sobie ustawic w podpisie "bogdan to chuj" czy cos takiego i mnie wyrzuciliteraz mam tam nowe konto z 2012. W uwagach do redakcji ciezko dyskutowac bo po udzielonej odpowiedzi na poziomie przedszkolaka zamykaja temat i nie mozna odpisac...... nie przepadam za dw i jedyne co tam robie to troluje bo sprawia mi to jakas radosc
Co chcesz o tym pedale jeszcze wiedzieć?
true, tylko szkoda że dyma innych przy tym v_vBuryczawian pisze:ja tam mam wyjebane znalazl sposob na kase to zarabia proste co nie o kase chodzi w dzisiejszym swiecie
Nie kumam... prowadzi firmę z serwerami a sam kupuje jakiś szit co pada 24x w ciągu doby ? 

-
Logorey Ciposok
- Beczki: 895
- Kontakt:
Tyle w temacie.QSPY, człowiek, który jest moim idolem, człowiek, a raczej nadczłowiek, będący mózgiem tegoż przedsięwzięcia jest moim mentorem. Gdyby miłość miała materialną postać, nazywała by się QSPY a jego słowo brzmiało by niczym dwadzieścia osiem karmazynowych monster trucków wyjeżdżających na dumę reszty przegrańców.
-
Buryczawian
- Beczki: 188