Dziękuję !
Dziękuję !
Dzięki za powrót forumka, już myślałem, że utracę swoje artystyczne dzieło życia (mowa oczywiście o mojej przepięknej, prześlicznej i najlepszej w całym układzie słonecznym sygnaturze), a tu taka niespodzianka. Warto czasem pogrzebać w śmietniku DW hehe.
Pozdrawiam bardzo serdecznie !
Pozdrawiam bardzo serdecznie !
Ostatnio zmieniony 09-06-2013, 16:19 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Dziękuję !
Coś ten spam na DW dał.Ciekawski pisze:Fajną reklamę forum na DW pędzicieA mi się to forum podoba
vip jest dla ciot, onlu user mode 

100icki pisze:
- ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz
A sam miał SVIPaRemik pisze:vip jest dla ciot, onlu user mode

ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
Info od kogoś:FairPlay pisze:Masz jakieś screeny? Bo nie mam VIPa żeby podejrzeć.
Ktoś skopiował a nie pisze:Nethar pisze:Ej, kto założył bugggg wie?
Wiem, że to zbiorowisko przegrańców ale interesuje mnie kto zalożyłtomektrabka pisze:Zależy, o którego boga Ci chodzi, bo tych for było kilka.
Jeżeli Ci chodzi o obecne to... alkoman vel yngNethar pisze:Jest tam nawet temat poświęcony tobie a dokładnie "na którym multi rato siedzi'
sławny jesteś wszęędzie ;dDevi666 pisze:Nigdy nie słyszałem o tej stronie
Co to jest?Devi666 pisze:Nie no padłemKod: Zaznacz cały
Dzisiaj ciśniemy bekę z odejścia maxflo z ekipy i jego fochów że nie dostał oliffki.
![]()
Zabawnie to ujęli
Pozdro dla informatorów

Nie ranga, a rocznik kmioty 

100icki pisze:
Na Śląsku po prostu później odkryto internet..Zendikar pisze:+1. Chociaż i tak jesteś świeżakRemik pisze:Nie ranga, a rocznik kmioty
Kiedy bf zędi?
100icki pisze:
najlepiej podpierdolic konto z 2006 roku i chuj juz jestem legendą kurwa mam 4 sztuki ze stycznia 2006 i spierdalać
Ja mam jedno konto z 2006 i dwa z 2007. Ale co z tego? 

ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ