Tutaj sesja to sajensfykszyn, mnie np nie raz wypierdala po 1h, a nie raz po 5 minTycior pisze:Chuj Wam w cipki mogę wcale nie wchodzić..
SpoilerPokażP.S co to za problem nie wyłączać BW i trzymać sesje 24/7 ?
jak masz to możesz dostaćTycior pisze:On tak na serio czy chce w pizde dostać koniecznie ?
co nie zmienia faktu, że jesteś plebsem, bo zdjęcia rangi plebsa nie kupisz za kuspaje. Z resztą plebsem trzeba się urodzić. Brudasem to możesz być ty, skoro nie chodzisz to nie masz się jak umyć. A sorki, to ciebie ktoś myje albo jesteś po prostu brudny i jebiącyTycior pisze: Ten przywilej mam kupiony za qapaje wiec spierdalaj brudasie jebany .
mam nadzieję, że dla ciebie.Tycior pisze:Mam nadzieje,że wkurwiłeś skurwiela i będzie warn
to spierdalaj, po co tu jeszcze siedzisz?Tycior pisze:Chuj Wam w cipki mogę wcale nie wchodzić..
Bo nie bedzie mi rozkazywać taki pedał jak Ty. Wypierdalaj na DW skąd przylazłeś i zakłóciłeś spokój i harmonię na BW swoimi jebanymi spamami..Spectator pisze:to spierdalaj, po co tu jeszcze siedzisz?
zgadzam się, ograniczyć plebs.Ratownik pisze:@Topic
Propsuję Spectatora, sam kolorek + ranga nie wystarczy, trza dać ograniczenie plebsom.
Brak możliwości dostawania beczek, plusów, qspajów za posty.
może być, nikt nie powiedział, że życie plebsa będzie łatwe.Tycior pisze:No i zabrać tlen albo ograniczyć do 10 wdechów na godzine
Tycior pisze: Bo nie bedzie mi rozkazywać taki pedał jak Ty. Wypierdalaj na DW skąd przylazłeś i zakłóciłeś spokój i harmonię na BW swoimi jebanymi spamami..
I w ogóle zamknij morde multikonciarzu jebany,masz czelność tu pisać w uwagach jeszcze?
Spectator pisze:Oczywiście plebsy i ryby głosu nie mają![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość