i za co niby kurwa?
Re: i za co niby kurwa?
Podaj adres, mam zamiar oklepać ci miske. Jak nie wiesz za co warn, to zapytaj mamy, może ci przeczyta. Ema

"Kodi dobry wariat" "cnie?"
-
Makaveli17
- Beczki: 6
Od chujów nikt nikogo tutaj normalnie nie wyzywa, no chyba, że stawka jest naprawdę wysoka.

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
-
Makaveli17
- Beczki: 6
Zatem warn słuszny, joł.Kryzelek pisze:Od chujów można wyzywać tylko tianoxa i xantosarta

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Banzaiiii składał reklamację, a ty go warnujesz, takiś kozak? A później dziw, że na forum jest 1-2 uŻYDkowników 

Dej mi keks!
Tak, bo zasłużyłsebek pisze:Banzaiiii składał reklamację, a ty go warnujesz, takiś kozak? A później dziw, że na forum jest 1-2 uŻYDkowników

Reklamuj jak na promotora przystało, to zarobisz, ema

Wystarczy ci aby odpracować warna.
Warn słuszny.
Warn słuszny.
"Anyone who sees and paints a sky green and fields blue ought to be sterilized."
Cozakmioty, na stos
100icki pisze:
- ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz
-
Imaginations
Warn jak najbardziej prawidłowo przyznany , nie widzę sensu dyskutować
zamykam temat
zamykam temat
zamknąć to Ty co najwyżej mozesz sie w piwnicy.Imaginations pisze:Warn jak najbardziej prawidłowo przyznany , nie widzę sensu dyskutować
zamykam temat
3/10 za brak screenów