nie dziala
-
Kalasznikow
- Beczki: 148
- Kontakt:
nie dziala
NIE WIem co wy kurwa zrobiliscie, ale informuje o tym, ze nie moge sie na forunek zalogowac absolutnie z zadnej innej przegladarki TYLKO z IE, ani opera, ani FF, ani moj SRW nie smiga, jak wpisze login i haslo mam z powrotem strone glowna z szybkim logowaniem.
Nie wiem co spierdoliliscie ale prosilbym o naprawe tego, bo na IE nie bede siedzial specjalnie
pozdrawiam, KALACH.
Nie wiem co spierdoliliscie ale prosilbym o naprawe tego, bo na IE nie bede siedzial specjalnie
pozdrawiam, KALACH.
Re: nie dziala
SOA#1: 'U mnie działa'.
Firefox 21.0, Windows XP, szare skarpetki.
Pozdrawiam.
Firefox 21.0, Windows XP, szare skarpetki.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 16-06-2013, 18:46 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Wyczyść kukisy, usuń pamięć podręczną, zmień DNSy.
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
-
Kalasznikow
- Kontakt:
KURWA ZE JEGO PIERDOLONA MAC
MOGE ZALOGOWAC SIE NA FORUN TYLKO NA TYM SMIECIOWYM IE, NA ZADNEJ INNE PRZEGLADARCE NI CHUJA NIE WPUSZCZA MNIE NA FORUN, MAM SPOWROTEM STRONE GLOWNA Z SZYBKIM LOGOWANIEM KURWA MAC
za 5 min ide z ziomkiem na browarek, wroce za okolo godzine, jak wroce chcialbym zeby to bylo juz naprawione, bo bez kitu, na IE nie bede siedzial specjalnie zebym forunek mogl przegladac.
MOGE ZALOGOWAC SIE NA FORUN TYLKO NA TYM SMIECIOWYM IE, NA ZADNEJ INNE PRZEGLADARCE NI CHUJA NIE WPUSZCZA MNIE NA FORUN, MAM SPOWROTEM STRONE GLOWNA Z SZYBKIM LOGOWANIEM KURWA MAC
za 5 min ide z ziomkiem na browarek, wroce za okolo godzine, jak wroce chcialbym zeby to bylo juz naprawione, bo bez kitu, na IE nie bede siedzial specjalnie zebym forunek mogl przegladac.
Ostatnio zmieniony 16-06-2013, 18:51 przez Kalasznikow, łącznie zmieniany 1 raz.
Mój post czytałeś, czy odpowiadasz bez patrzenia na odpowiedzi?
Ostatnio zmieniony 16-06-2013, 18:51 przez chuj, łącznie zmieniany 2 razy.
Czego kurwa nie rozumiesz głąbie?
Pobierz CCleaner. wyczyść ciastka z przeglądarki + zrobisz sobie porządki na kompie i zaznacz też opcje SYSTEM > Cache DNS
Wchodzisz w przeglądarkę i masz.
Pobierz CCleaner. wyczyść ciastka z przeglądarki + zrobisz sobie porządki na kompie i zaznacz też opcje SYSTEM > Cache DNS
Wchodzisz w przeglądarkę i masz.
100icki pisze:
- ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz
-
Kalasznikow
- Kontakt:
A myslisz ze tego juz nie robilem? Nie ucz ojca dzieci robic.KOBRA pisze:Mój post czytałeś, czy odpowiadasz bez patrzenia na odpowiedzi?
Mamy naprawić coś co jest po twojej stronie?Kalasznikow pisze:za 5 min ide z ziomkiem na browarek, wroce za okolo godzine, jak wroce chcialbym zeby to bylo juz naprawione, bo bez kitu, na IE nie bede siedzial specjalnie zebym forunek mogl przegladac.

Sam chuju sobie napraw, wina po Twojej jebanej stronie... Problem masz tylko Ty, więc wykórwiaj na pole zrywa ziemniaki
EOT
EOT

"Kodi dobry wariat" "cnie?"
-
Kalasznikow
- Kontakt:
Dobra, DZIALA, Remiik kurwo dzieki za pomysl bo nie pomyslalem zeby CC przeczyscic kompa juz wszystko smiga elegancko, TEMAT zamknac mozna.
Gowno swietego ojca