masz 105 diaxówCodi pisze:Raz nie dostosowałem się do regulaminu...KOBRA pisze:Ja się pytam gdzie FrePlej!?
Dobra kij z tym, nikomu w dupę włazić nie będę... Będę chciał to odrobię, a jak nei to przekupie kogoś i mi odrobi.

masz 105 diaxówCodi pisze:Raz nie dostosowałem się do regulaminu...KOBRA pisze:Ja się pytam gdzie FrePlej!?
Dobra kij z tym, nikomu w dupę włazić nie będę... Będę chciał to odrobię, a jak nei to przekupie kogoś i mi odrobi.
Masz diaxy przecieżCodi pisze:Raz nie dostosowałem się do regulaminu...KOBRA pisze:Ja się pytam gdzie FrePlej!?
KOBRA pisze:Masz diaxy przecieżCodi pisze:Raz nie dostosowałem się do regulaminu...KOBRA pisze:Ja się pytam gdzie FrePlej!?
Przeca to poważny temat o przywróceniu mi Junioratoja pisze:Że adminowi nie szkoda bazy danych na takie tematy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości