Błond w chuj
Re: Błond w chuj
Sprawdzasz, czy masz uprawnienia?xXx pisze:Zamykam.

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Masz za dużo diamentów.

Lamusy do domu bo mama czeka dzisiaj to kurwa porwie mnie rzeka
A jest coś w ogóle zjebane?mikis314 pisze:niema ns'a to nikomu się nie chce tego naprawiać
Mój router trochę. Jebany TP-Link.

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Mam D-Link i jest okay choc czasem przerywa ale rzadko..TwojStary pisze:Mój router trochę. Jebany TP-Link.
100icki pisze:
- ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz
Ciesz się, że nie masz PentagramaTwojStary pisze:Mój router trochę. Jebany TP-Link.

ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
-
usunięte konto
- Beczki: 1609
że niby ZTE lepsze?KOBRA pisze:Ciesz się, że nie masz PentagramaTwojStary pisze:Mój router trochę. Jebany TP-Link.
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Pentagrama miałem odtwarzacz mp4. Zjebał się po 6 miesiącach - zwrot $$$.
Drugi modem mam Hujaweja z Play'a. Syf jakich mało. Przegrzewa się do granic smażenia jajek na nim.
Drugi modem mam Hujaweja z Play'a. Syf jakich mało. Przegrzewa się do granic smażenia jajek na nim.

Mam chyba ten sam modem, używam do aero2. Ten?TwojStary pisze:Pentagrama miałem odtwarzacz mp4. Zjebał się po 6 miesiącach - zwrot $$$.

Ostatnio zmieniony 02-07-2013, 18:42 przez chuj, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Przyjaciel
- Beczki: 3
Też mam z Playa do aero2. Znaczy miałem, bo teraz wpakowałem karte do telefonu i uruchamiam hotspota dla karty sieciowej w komputerze. Polecam takie rozwiązanie.
Nie mam telefonu z hujoidem do tegohehehehsa pisze:Też mam z Playa do aero2. Znaczy miałem, bo teraz wpakowałem karte do telefonu i uruchamiam hotspota dla karty sieciowej w komputerze. Polecam takie rozwiązanie.

-
usunięte konto
- Beczki: 1609
łyndołs foun 7 też umie w teterinkKOBRA pisze:Nie mam telefonu z hujoidem do tegohehehehsa pisze:Też mam z Playa do aero2. Znaczy miałem, bo teraz wpakowałem karte do telefonu i uruchamiam hotspota dla karty sieciowej w komputerze. Polecam takie rozwiązanie.
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
-
Przyjaciel
- Beczki: 3
Wgl to hujozy z salonu Playa nie chcieli mi sprzedac tego modemu, bo nie miałem adresu w dowodzie. Kazali przyjść z kimś kto ma stały meldunek, ale jak powiedziałem, że spoko i tak taniej dostanę ten szajs na allegro to postanowili złamać zasady. Tępe łosie.
Twoja sygnatura była nieregulaminowa i została usunięta przez ns.
Zapoznaj się z regulaminem.
Zapoznaj się z regulaminem.