nowa ranga
OJCIEC PLEBSU
-
Buryczawian
- Beczki: 188
-
usunięte konto
- Beczki: 1609
Re: nowa ranga
dobrze, już przestanę Cię karmićmati pisze:Proponuje nie karmić trolla.
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Tak, nowa ranga Ojciec Plebsu czy też Mentor plebiusz może być, ale otrzyma ją tylko opiekun grupy, na to wychodzi, że byłby to Escer.
100icki pisze:
- ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz
Nie pasuję do was. Nie mam autyzmu.Hustler pisze:Głosuję za plebsem dla użytkowika coś
"Anyone who sees and paints a sky green and fields blue ought to be sterilized."
Ale jesteś żałosnym debilem, nauczyłeś sie nowego słowa (autyzm) i ciągle nim spamujesz. W dodatku wjeżdżasz mosznie na rodziców, jak jakiś pryszczaty gimbus.coś pisze:Nie pasuję do was. Nie mam autyzmu.Hustler pisze:Głosuję za plebsem dla użytkowika coś
Bardzo mnie ciekawi czy w realu też jesteś taki kozak, czy tylko grasz takiego w internetach?
Weź się chłopaku ogarnij i przestań być życiowym niedojebem.
Pozdrawiam

Dr. Szlam
O boziu, nie zesraj się.Hustler pisze:Ale jesteś żałosnym debilem, nauczyłeś sie nowego słowa (autyzm) i ciągle nim spamujesz. W dodatku wjeżdżasz mosznie na rodziców, jak jakiś pryszczaty gimbus.coś pisze:Nie pasuję do was. Nie mam autyzmu.Hustler pisze:Głosuję za plebsem dla użytkowika coś
Bardzo mnie ciekawi czy w realu też jesteś taki kozak, czy tylko grasz takiego w internetach?
Weź się chłopaku ogarnij i przestań być życiowym niedojebem.
Pozdrawiam

"Anyone who sees and paints a sky green and fields blue ought to be sterilized."
-
usunięte konto
- Beczki: 1609
kozaczysz w Raiffeisen-Leasing?mati pisze:Ja jestem kozak w RL i w necie - możemy wyskoczyć
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
-
Logorey Ciposok
- Beczki: 895
- Kontakt:
Dobra, zamykam bo się autyzm rozmnaża. Jak Remik będzie chciał to zrobi, póki co rozdaje węgiel na śląsku.

Lamusy do domu bo mama czeka dzisiaj to kurwa porwie mnie rzeka