Diaxy vs wyngiel?
Opinie użytkowników
Diaxy vs wyngiel?
Czy podoba wam się zmiana?
Ankieta ma na celu sprawdzenie poziomu zadowolenia naszych klientów. Ma ona na celu zebranie uwag i opinii dotyczących współpracy, a otrzymane wyniki przyczynią się do podniesienia jakości naszych usług.
Ankieta ma na celu sprawdzenie poziomu zadowolenia naszych klientów. Ma ona na celu zebranie uwag i opinii dotyczących współpracy, a otrzymane wyniki przyczynią się do podniesienia jakości naszych usług.
Re: Diaxy vs wyngiel?
Chujowo
BTW Zły dział chyba, w offtopie powinno być raczej...
BTW Zły dział chyba, w offtopie powinno być raczej...

ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
burek nie baw się w moderatora, bo i tak nie umiesz przenosic tematow 

Dej mi keks!
Nom, nie mogę nigdzie poradnika znaleźćsebek pisze:burek nie baw się w moderatora, bo i tak nie umiesz przenosic tematow

Chujowo tak właściwie.
to niemądre, jak oprzeć dietę na twardych narkotykach,
ja pomocnej dłoni Ci nie podam #Natalia Partyka
ja pomocnej dłoni Ci nie podam #Natalia Partyka

W callcenter pracujesz?Joda pisze:Czy podoba wam się zmiana?

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Węgiel zostaje, bez względu na wynik tej ankiety
elo
elo

"Kodi dobry wariat" "cnie?"
"Chujowo", znowu się zaczyna...ns pisze:Węgiel zostaje, bez względu na wynik tej ankiety
elo