Przez mojego starego EMA[/quote]Szyja pisze:
Twoja stara jest jebana, smieciu
Zapraszasz TwojegoStarego do domu dla mamy´?
Przez mojego starego EMA[/quote]Szyja pisze:
Twoja stara jest jebana, smieciu
100% za, zdjąć mu pleba.Buryczawian pisze:ja mam taki pomysl zeby ci ktorzy juz np dlugo maja plebsa i wcale na niego nie zaslogoja to zdjac go im trzeba
dziekuje
ps o mnie chodzi
i nie pisac ze ktos inny zajmuje se rangami bo mi nie odpisuja
ja go uważam za normalnego usera, więc jak dla mnie nie powinien być plebsem.Zendikar pisze:zostawcie człowiekowi autyzmowi plebsa, musi go mieć, to tradycja
czasem może pisze trochę bezsensownie ale cóż. Każdy może mieć gorszy dzień nie? Za co wgl dostał plebsa?Ratownik pisze:na szczęście chuja masz do gadki
Ana dw liza sobie dupska malo se nawzajem w nie powchodzaRatownik pisze:No trza się za to kurwa wziąć, bo niezły opierdoling jest.
Jako opiekun Legend i Szlachty zrobiłem przepierdolke, jebać takich co się logują raz na miesiąc albo takich co się w ogóle nie wypowiadają.
Proponuje zrobić przepierdolkę w Vipach, SV zostawić w spokoju, bo tam kilka osób i sami sprawdzeni (poza Mirkiem kutansiarzem co ma bana)
Moim zdaniem zajebać vipa osobom, które mają poniżej 300 postów, no kurwa... logują się raz na miesiąc albo regularnie ale się nie wypowiadają... to jebać takich, a potem to co chwila przecieki są...
Dziś np się dowiedziałem, że ten Pjoter plebsior piehdolony FairPlay udostepniał pass tianoxowi... napisałem, że jak pass nie zmieni to banned i wykurwianed z Legend to zmienił.
No trza coś ogarnąć, bo ogólny rozkurw jest i każdy robi co chce, zapierdolić takim range poniżej 300 postów i nie ma, że boli, że kolega i chuj..
KONIEC.
Wydaje mi się, że już ok jest.Ratownik pisze:No trza się za to kurwa wziąć, bo niezły opierdoling jest.
Jako opiekun Legend i Szlachty zrobiłem przepierdolke, jebać takich co się logują raz na miesiąc albo takich co się w ogóle nie wypowiadają.
Proponuje zrobić przepierdolkę w Vipach, SV zostawić w spokoju, bo tam kilka osób i sami sprawdzeni (poza Mirkiem kutansiarzem co ma bana)
Moim zdaniem zajebać vipa osobom, które mają poniżej 300 postów, no kurwa... logują się raz na miesiąc albo regularnie ale się nie wypowiadają... to jebać takich, a potem to co chwila przecieki są...
Dziś np się dowiedziałem, że ten Pjoter plebsior piehdolony FairPlay udostepniał pass tianoxowi... napisałem, że jak pass nie zmieni to banned i wykurwianed z Legend to zmienił.
No trza coś ogarnąć, bo ogólny rozkurw jest i każdy robi co chce, zapierdolić takim range poniżej 300 postów i nie ma, że boli, że kolega i chuj..
KONIEC.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość