Burak, Dimitri, DON Cartman, dr Lewin, Dranz, Escer, Finczy, Hustler, Kasia Cichopek, Marta, Mr Cosiek, Nomad, Otisek, pebl, Remik, Ridż, Skurwysyn, Spectator, ucho, Wheelchair Man
To chuje!!
i co? obraziłem wszystkich ale pokazuję teraz cały nonsens
Całe BW jest zbudowane na obrazie i dawanie warnów nawet dla HEHE BEKI jest oznaką ignorancji oraz naiwności w pewnym sensie.
Proszę tego więcej nie robić, albo czeka was atak DDOSowy [Boltex i Rejto umio to mnie nauczo robicz]
CZy kogoś tu nie pojebało z tymi warnami?
Re: CZy kogoś tu nie pojebało z tymi warnami?
Usuń to lepiej, bo jeszcze Tycior zgłosi i będę zmuszony wlepić warna, za każdą obrazę z osobna.
Ostatnio zmieniony 18-10-2015, 23:17 przez chuj, łącznie zmieniany 1 raz.
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
Już mi się warny skończyły, więcej ode mnie czerwonych plusów za obrazę nie będzie (przynajmniej na tą chwilę).
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
Mówisz o mnie pener, to jest moje drugie imię, wydziarane mam na szyi to Ty tępy skurwysynie 
i jeśli chcesz obrazić to się wysil kreaturo, obrażasz swą posturą polski rap gruba ruro
Dodano: Pon 19 Paź, 2015 01:48
Mówisz o mnie pener, to jest moje drugie imię, wydziarane mam na szyi to Ty tępy skurwysynie

i jeśli chcesz obrazić to się wysil kreaturo, obrażasz swą posturą polski rap gruba ruro
Dodano: Pon 19 Paź, 2015 01:48

Są ci nieliczni, co nie dadzą, by spadła korona z głowy Orła.