dobrze, że na kara tego nie maKarabin pisze:niczym sie nie rozni teraz otrzymanie beczki a pochwaly, ot tyle ze kolorek inny i wiekszy rozpierdol
juz niedlugo beczki na kartki, limit miesieczny, paczka beczek do kupienia paypal, dogecoin, sms, teleaudio, bitcoin, dolar hamerykanski (niepotrzebne skreslic)
Obrazek
Nowe beczki
-
usunięte konto
- Beczki: 1609
Re: Nowe beczki
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
morda pedale, ludzka fasolo metr pindziesiat, bo juz zenujacy sie kurwa robiszRidż pisze:dobrze, że na kara tego nie maKarabin pisze:niczym sie nie rozni teraz otrzymanie beczki a pochwaly, ot tyle ze kolorek inny i wiekszy rozpierdol
juz niedlugo beczki na kartki, limit miesieczny, paczka beczek do kupienia paypal, dogecoin, sms, teleaudio, bitcoin, dolar hamerykanski (niepotrzebne skreslic)
Obrazek

"ROZPIERDOLIŁBYM DARKWAREZ ZA JEDEN POST TS'A" ~Krzysztof Krawczyk
-
Buryczawian
- Beczki: 188
TS znowu niedługo odpierdoli, znów wróci na multi i powie że się zmienił.
KAŁĄCH ld Alert
KAŁĄCH ld Alert

Lamusy do domu bo mama czeka dzisiaj to kurwa porwie mnie rzeka
nie ma co nawet sie starac, jak ta anime pizda tak mi dziala na nerwy ZA KAZDYM JEBANYM RAZEMZendikar pisze:TS znowu niedługo odpierdoli, znów wróci na multi i powie że się zmienił.
KAŁĄCH ld Alert

Jeszcze neidawno go pozdrawiałeś w jakimś temacie ze swojego multi

Lamusy do domu bo mama czeka dzisiaj to kurwa porwie mnie rzeka
jestem w stanie nawet teraz go pozdrowic poki nie otwiera debilnie ryjaZendikar pisze:Jeszcze neidawno go pozdrawiałeś w jakimś temacie ze swojego multi