Szlachta Corner

topic dla prawdziwych rasistów

Dział (bez) spamu
ODPOWIEDZ
TwojStary
Awatar użytkownika
Wizytówka

Beczki: 548

Re: Szlachta Corner

Post autor: TwojStary » 21-08-2013, 22:27

Otisek rozumie +100
Mogę spać spokojnie.
Obrazek
Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy

Ammo
User

Beczki: 2

Post autor: Ammo » 21-08-2013, 22:34

Oti, zdałeś egzamin o którym Ci pisałem :]

Poza tym Zendiego nikt nie wyrzucał, sam podjął taką decyzję po wyrzuceniu z grupy Ridża.
Ostatnio zmieniony 21-08-2013, 22:36 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.

usunięte konto
Awatar użytkownika
Błazen

Beczki: 1609

Post autor: usunięte konto » 21-08-2013, 23:31

Yuri do szlachty, zna sie na ćpaniu, używa mądrych słów, yntelygentnie kręci beke.
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Ammo
User

Post autor: Ammo » 21-08-2013, 23:43

Ridż, weź się kurwa opanuj. Zachowujesz się jak dziecko, któremu w piaskownicy zabrano zabawki :facepalm:

usunięte konto
Awatar użytkownika
Błazen

Beczki: 1609

Post autor: usunięte konto » 21-08-2013, 23:44

bo jestem dzieckiem :lol:
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

TwojStary
Awatar użytkownika
Wizytówka

Beczki: 548

Post autor: TwojStary » 21-08-2013, 23:51

To Cię nie usprawiedliwia.
Obrazek
Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy

Ammo
User

Post autor: Ammo » 21-08-2013, 23:55

Dobra TS, proponuję nie karmić trolla.

Zendikar
Awatar użytkownika
Moderator

Beczki: 454

Post autor: Zendikar » 22-08-2013, 09:24

Dobra, jako "dawny przywódca" napiszę co się zaczęło robić nie tak. Ammo bierze sprawę za poważnie, a TS ślepo za nim. BW zawsze rządziło się swoimi zasadami od czasów typa po ynga przez Boltexa. Szlachta powstała jako kontrast do mentalnych Zimbabwe a'la Plebs.
Szlachta była wybierana jeszcze za czasów Aristocrazii i przyjmowałem każdego, kto był tam, robiłem nawet prawilne głosowania, przyjmowałem członków którzy jakiś staż mieli, wprowadzali bekę, ogólnie było śmiesznie i przyjaźnie na forum, dlatego też szlachtę miał taki Burek, który wyłącznie zasługiwał na plebsa po akcjach ze srebrnixami itp. Ale nie dostał, bo był przyjazny i wprowadzal wiele dobrego. To miało być wyróżnienie, a Escape? Escape też od wieków miał szlachtę, i co z tego że pisze bezsensowne posty, jeśli się go poprosi to potrafi rozmawiać na poziomie, tylko nie rozumiem czemu wszyscy oceniacie użytkowników po postach w offie, gdzie każdy spamuje aby sobie liczbę postów nabić. Powinni być oceniani po tym jak się wypowiadają w rozmowach na poziomie, tudzież pisać z nimi prywatnie ( SAM TAK ROBIŁEM, z wyjątkiem Jody) Reszta użytkowników pisała ze mną np. poprzez GG i naprawdę nie raz udowodnili że są w porządku ludźmi i potrafią mieć swoje zdanie (najbardziej to chyba swoją postawą zaszokował mnie Diabeł aka Lupusek). No ale, oni udzielali się na BW jeszcze za dawien dawna i mimo że pisali głupoty, to jednak potrafili wygrzebać te kilka słów. A teraz mój problem do Tensiona, kto to kurwa jest, spoko, na DW może kimś być, ale nawet jak prosiłem o wcześniejsze nicki z poprzednich edycji, to ich nie dostałem, tylko goło słowne, był na BW i w DW pisze ogarnięte posty. Ok. Tylko że BW to nie DW. Tutaj ma każdy ma szansę zabłysnąć na nowo (oprócz pikuśpa). Potem nie wiem skąd TS napisał sobie "własny" regulamin przyjęcia do szlachty, a czy ktoś mnie pytał o zdanie? Mimo że 90% forumka i ns zadecydowali się mi oddać sprawowanie nad tą grupą, potem jak każdy chciał dołączyć, to dostawał "regulamin" dołączenia o którym nic nie wiedziałem. Już wtedy zaczęła się samowolko. Potem Ammo przyszedł i zaczął wprowadzać "porządek" z czego nikomu nic wcześniej nie przeszkadzało, nawet Kałach który wiecznie klnie miał wyjebane czy ktoś ze szlachty mu pociśnie i będzie z nim. Potem doszło "żądanie". Dać Tensionowi szlachtę bo wszystkie argumenty poszły na "tak". Jakie wszystkie? Gdzie połowa szlachty nie jest obecna, a inni maja to w dupie, plus nikt go tu nie zna. No offence, ale wszystko wzięliście zbyt poważnie, a BW zawsze była rodzicielką beki. Czemu zrezygnowałem? Fakt, może chujowo się zachowałem odchodząc z moderatora, ale pewnie i tak by poszło pismo do squalla o zmianę opiekuna. Plus wypowiedź TS'a że szlachtą powinien zajmować się ktoś kompetentny i słowa Ammo które stwierdziły że się opierdalam. Nie, ja się nie opierdalałem, ja pozwalałem użytkownikom cisnąć bekę i nie wprowadzać regulaminu, bo to nie DW. Ogólnie: Nikomu nic nie przeszkadzało tylko Tobie i TS'owi. Serio wam życzę żebyście ta grupa za waszego panowania się rozwinęła, ale już bez mojego wkładu. Rządźcie tak jak wy chcecie. Pozdrawiam cieplutko. Bez spiny jak coś.
Obrazek
Lamusy do domu bo mama czeka dzisiaj to kurwa porwie mnie rzeka

Logorey Ciposok
Awatar użytkownika
kolega

Beczki: 895
Kontakt:

Post autor: Logorey Ciposok » 22-08-2013, 10:53

Popieram czystka za szybko nie mozna zmieniac regulaminu wywalic kogos nie informujac go o tym i nie dajac czasu na poprawe, po za tym 10 postow wstecz to za malo aby ocenic czy ma poziom czy nie, jak juz oceniac to ze 100 postow minimum.
Obrazek

chuj
Awatar użytkownika
Moderator

Beczki: 2047
Kontakt:

Post autor: chuj » 22-08-2013, 11:10

Zendikar pisze:Dobra, jako "dawny przywódca" napiszę co się zaczęło robić nie tak. Ammo bierze sprawę za poważnie, a TS ślepo za nim. BW zawsze rządziło się swoimi zasadami od czasów typa po ynga przez Boltexa. Szlachta powstała jako kontrast do mentalnych Zimbabwe a'la Plebs.
Szlachta była wybierana jeszcze za czasów Aristocrazii i przyjmowałem każdego, kto był tam, robiłem nawet prawilne głosowania, przyjmowałem członków którzy jakiś staż mieli, wprowadzali bekę, ogólnie było śmiesznie i przyjaźnie na forum, dlatego też szlachtę miał taki Burek, który wyłącznie zasługiwał na plebsa po akcjach ze srebrnixami itp. Ale nie dostał, bo był przyjazny i wprowadzal wiele dobrego. To miało być wyróżnienie, a Escape? Escape też od wieków miał szlachtę, i co z tego że pisze bezsensowne posty, jeśli się go poprosi to potrafi rozmawiać na poziomie, tylko nie rozumiem czemu wszyscy oceniacie użytkowników po postach w offie, gdzie każdy spamuje aby sobie liczbę postów nabić. Powinni być oceniani po tym jak się wypowiadają w rozmowach na poziomie, tudzież pisać z nimi prywatnie ( SAM TAK ROBIŁEM, z wyjątkiem Jody) Reszta użytkowników pisała ze mną np. poprzez GG i naprawdę nie raz udowodnili że są w porządku ludźmi i potrafią mieć swoje zdanie (najbardziej to chyba swoją postawą zaszokował mnie Diabeł aka Lupusek). No ale, oni udzielali się na BW jeszcze za dawien dawna i mimo że pisali głupoty, to jednak potrafili wygrzebać te kilka słów. A teraz mój problem do Tensiona, kto to kurwa jest, spoko, na DW może kimś być, ale nawet jak prosiłem o wcześniejsze nicki z poprzednich edycji, to ich nie dostałem, tylko goło słowne, był na BW i w DW pisze ogarnięte posty. Ok. Tylko że BW to nie DW. Tutaj ma każdy ma szansę zabłysnąć na nowo (oprócz pikuśpa). Potem nie wiem skąd TS napisał sobie "własny" regulamin przyjęcia do szlachty, a czy ktoś mnie pytał o zdanie? Mimo że 90% forumka i ns zadecydowali się mi oddać sprawowanie nad tą grupą, potem jak każdy chciał dołączyć, to dostawał "regulamin" dołączenia o którym nic nie wiedziałem. Już wtedy zaczęła się samowolko. Potem Ammo przyszedł i zaczął wprowadzać "porządek" z czego nikomu nic wcześniej nie przeszkadzało, nawet Kałach który wiecznie klnie miał wyjebane czy ktoś ze szlachty mu pociśnie i będzie z nim. Potem doszło "żądanie". Dać Tensionowi szlachtę bo wszystkie argumenty poszły na "tak". Jakie wszystkie? Gdzie połowa szlachty nie jest obecna, a inni maja to w dupie, plus nikt go tu nie zna. No offence, ale wszystko wzięliście zbyt poważnie, a BW zawsze była rodzicielką beki. Czemu zrezygnowałem? Fakt, może chujowo się zachowałem odchodząc z moderatora, ale pewnie i tak by poszło pismo do squalla o zmianę opiekuna. Plus wypowiedź TS'a że szlachtą powinien zajmować się ktoś kompetentny i słowa Ammo które stwierdziły że się opierdalam. Nie, ja się nie opierdalałem, ja pozwalałem użytkownikom cisnąć bekę i nie wprowadzać regulaminu, bo to nie DW. Ogólnie: Nikomu nic nie przeszkadzało tylko Tobie i TS'owi. Serio wam życzę żebyście ta grupa za waszego panowania się rozwinęła, ale już bez mojego wkładu. Rządźcie tak jak wy chcecie. Pozdrawiam cieplutko. Bez spiny jak coś.
Props!

PS. Oficjalnie najdłuższy post na BW xD
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ

Zendikar
Awatar użytkownika
Moderator

Beczki: 454

Post autor: Zendikar » 22-08-2013, 11:34

Żeby nie być gołosłownym o co się tak strasznie wkurwiłem, wszystko macie na poprzednich stronach:
TS pisze:Gówno macie do gadania, przegłosowane, dodawać go i to raz migiem, bo lepiej na to zasłużył od wszystkich ostatnio dodanych tutaj ludzi.
Tak, my jako cała grupa mamy gówno do gadania. Wasza racja najmojsza a moja i reszty to gówno. Popieram.
TS pisze:Tak się zrobi, bo władzę powinien obejmować ktoś kompetentny, mający coś wspólnego z DW i nie opierający się na impulsach.
Tutaj oficjalnie TS stwierdza że jestem niekompetentny i nie nadaje się na opiekuna.
Ammo pisze:Myślisz, że ktoś pamięta, jaki dana osoba miała nick parę lat temu ? Burek może ma screeny, ale ja i TS jesteśmy na tyle wiarygodni, że nasze słowo powinno wystarczyć.
Znowu: Wasze zdanie > nasze zdanie na dany temat.
Ammo pisze:Jego jeden post jest więcej wart, niż wszystkie Twoje, a masz ich ponad 2000.
Ridż jeszcze wtedy miał szlachtę. Znowu My> wy
Ammo pisze:Ale tak poza tym, to nie mam Tobie nic do zarzucenia, no może oprócz tego że się opierdalasz troszku i nie słuchasz rad starszyzny ;) Nie chciałbyś kogoś na swoje miejsce ? ;)
Zawsze się opierdolałem, za to też między innymi wyjebałeś mnie kiedyś z modów. I nie słucham rad starszyzny. Z poważaniem, ale co kurwa? I tak, chciałem. Dałem Ciebie.

/// BEZ SPINY
Obrazek
Lamusy do domu bo mama czeka dzisiaj to kurwa porwie mnie rzeka

Logorey Ciposok
Awatar użytkownika
kolega

Kontakt:

Post autor: Logorey Ciposok » 22-08-2013, 12:49

Burak pisze:Dotychczasowo do Szlachty należały tylko osoby, którym się Szlachta należała w stu procentach i "które kiedyś już udowodniły że na taką range zasługują" (przynajmniej według mnie, oprócz Marty). Jeszcze żaden "świeżak" z tej edycji nie doszedł do Szlachty (nie licząc wspominanej Marty) i wątpię, żeby tak się w ogóle stało na tym, czy przyszłym BW. Wskaż mi Szlachcica, który nie miał konta na poprzednich DQW / DGW / BW / DS. Skoro użytkownik zasługuje na rangę, to otrzyma ją tak czy inaczej
Userzy ktorych pozbyl sie Ammo mogli sugerowac sie takim wpisem, dodatkowo ciezko pisac na tym forum z sensem i na poziomie wiec kazdy nie ma ich za duzo. po wproeadzeniu nowego regulaminu za szybko to ruszylo.

Podsumowujac:

W kazdym przpadku zmiany regulaminu nalezy poinformować o tym osoby ktorych to dotyczy dac im czas na dostosowanie sie do niego. Jednoczesnie posty ktore byly napisane przed wprowadzeniem zmian powinny byc pominiente.

Jako czlonek administracji prosze o przywrocenie tych osob, formalne poinformować ich o zmianach oraz od tego momentu obserwowac ich posty.
Ostatnio zmieniony 22-08-2013, 12:49 przez Logorey Ciposok, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Kalasznikow
Awatar użytkownika
VIP

Beczki: 148
Kontakt:

Post autor: Kalasznikow » 22-08-2013, 13:10

A ja powtorze raz jeszcze co widze ze sie sprawdza i ze mam racje: kazda grupa powinien adminowac administrator forum, ew moderator, a nie uzytkownicy.
Gowno swietego ojca

Ammo
User

Post autor: Ammo » 22-08-2013, 21:24

Na poczatek wrzucam ten jakże ważny i trafiający w samo sedno problemu cytat, aby pomóc w zrozumieniu zamiarów moich i TS-a.
Otisek pisze:Za duza swoboda tutaj jest dlatego takie reakcje. Trzeba tez uszanowac ze ktos jeszcze chce tu cos robic oprocz spamu na prawo i lewo, oby to nie byl slomiany zapal.

Zendikar pisze:Ammo bierze sprawę za poważnie, a TS ślepo za nim.
Nope, dyskutowaliśmy nad każdym kandydatem i zawsze dochodziliśmy do kompromisu, zadowalającego obie strony.
Zendikar pisze:Szlachta powstała jako kontrast do mentalnych Zimbabwe a'la Plebs.
I właśnie dlatego z TS-em wprowadziliśmy takie a nie inne zmiany, aby utrzymać tą koncepcję przy życiu.
Zendikar pisze:ogólnie było śmiesznie i przyjaźnie na forum, dlatego też szlachtę miał taki Burek, który wyłącznie zasługiwał na plebsa po akcjach ze srebrnixami itp. Ale nie dostał, bo był przyjazny i wprowadzal wiele dobrego.
No i tego się trzymamy, niektórzy po wywaleniu spięli poślady tak mocno, że aż zaczęły lecieć iskry i atmosfera się popsuła.

Zendikar pisze:nie rozumiem czemu wszyscy oceniacie użytkowników po postach w offie, gdzie każdy spamuje aby sobie liczbę postów nabić. Powinni być oceniani po tym jak się wypowiadają w rozmowach na poziomie
Przed weryfikacją zostało przejrzane 10 ostatnich stron postów każdego użytkownika (Profil -> 'Znajdź wszystkie posty nick_usera').
Zendikar pisze:tudzież pisać z nimi prywatnie ( SAM TAK ROBIŁEM, z wyjątkiem Jody) Reszta użytkowników pisała ze mną np. poprzez GG i naprawdę nie raz udowodnili że są w porządku ludźmi i potrafią mieć swoje zdanie
Nie neguję tego, ale ranga jest na forum, więc zostaje przyznawana, bądź odebrana za posty na forum. Wydaje mi się to logiczne.
Zendikar pisze:A teraz mój problem do Tensiona, kto to kurwa jest, spoko, na DW może kimś być, ale nawet jak prosiłem o wcześniejsze nicki z poprzednich edycji, to ich nie dostałem, tylko goło słowne, był na BW i w DW pisze ogarnięte posty.
Jak tak Ci zależy to popytaj Buraka, czy ma jakieś screeny z jego postami z poprzednich edycji (albo niech zobaczy w starych bazach) - naprawdę nie pamiętam kto kiedy pod jakim nickiem siedział, zwłaszcza jeśli to było rok/dwa temu.
Zendikar pisze:Potem nie wiem skąd TS napisał sobie "własny" regulamin przyjęcia do szlachty, a czy ktoś mnie pytał o zdanie?
No cóż - za duża samowolka prowadzi do chaosu. Regulamin jest aby utrzymać porządek w danej grupie/miejscu (choćby regulamin forum). A dlaczego akurat TS napisał ? Bo wg mnie jest jednym z najbardziej ogarniętych i inteligentnych użytkowników tego forum i uważam, że miał do tego pewne prawo.
Zmiany, zwłaszcza w celu dążenia do ulepszenia funkcjonowania forum są potrzebne i nawet jeśli zostały wprowadzone trochę na lewo a przyniosły oczekiwany rezultat są w pełni usprawiedliwione.
Zendikar pisze:Potem Ammo przyszedł i zaczął wprowadzać "porządek" z czego nikomu nic wcześniej nie przeszkadzało
Nie przeszkadzało, bo nikt nie traktuje tego forum poważnie - nawet sam admin wchodzi raz na jakiś czas i odnoszę wrażenie, że nie jest zbytnio zainteresowany wprowadzaniem jakiś zmian i rozwojem forum. Już Burak w tej kwestii jest aktywniejszy.
Zendikar pisze:Gdzie połowa szlachty nie jest obecna, a inni maja to w dupie
Właśnie - każdy ma wszystko w dupie i narzeka że na forum nic się nie dzieje. Ja z TS-em wprowadziliśmy pewne zmiany to już wielki lament, że źle, że nie tak, że coś jeszcze. Nie da się dogodzić wszystkim.
Zendikar pisze:No offence, ale wszystko wzięliście zbyt poważnie
Nie - to WY wzięliście tą sprawę cholernie poważnie, fochy, obrażania się, odejścia z grupy bo wywaliłem czyjegoś kolegę.
Zendikar pisze:BW zawsze była rodzicielką beki.
I niech będzie dalej, bo taki jest cel tego forum. Jednak niepotrzebne spiny tylko psują atmosferę, a spam i wypowiedzi na poziomie 1 klasy gimnazjum naprawdę nie są śmieszne.
Zendikar pisze: Serio wam życzę żebyście ta grupa za waszego panowania się rozwinęła, ale już bez mojego wkładu. Rządźcie tak jak wy chcecie. Pozdrawiam cieplutko. Bez spiny jak coś.
Dzięki Zendi, postaramy się zająć ta grupą najlepiej jak potrafimy. Jednak jeśli każdy będzie się obrażał o byle gówno i strzelał fochy jak laska z PMS-em to z centrum beki zrobi się centrum hejtu, a tego przecież nikt nie chce.

:czesc:

Logorey Ciposok
Awatar użytkownika
kolega

Kontakt:

Post autor: Logorey Ciposok » 22-08-2013, 22:16

Ach jak ja kocham spiny forumowe wtedy kazdy pokazuje jaki tak na prawde jest. :]
Obrazek

Ammo
User

Post autor: Ammo » 22-08-2013, 22:32

A kto w tym momencie się spina ?

ODPOWIEDZ