Szlachta Corner
topic dla prawdziwych rasistów
-
usunięte konto
- Beczki: 1609
Re: Szlachta Corner
Ma tylko 1 post, nie przyczynił się do rozwoju forumena.
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Bez obaw, będzie miał więcej. Poza tym był na którejś z poprzednich edycji BW i miał Szlachtę (pozwoliłem się posłużyć Twoim argumentem, którym chciałeś udowodnić, że powinieneś dalej mieć tą rangę
).

Nie znam typa a na pewno nie kojarzę go z Szlachtą ;|.
Ostatnio zmieniony 21-08-2013, 13:40 przez Escer, łącznie zmieniany 1 raz.
-
usunięte konto
bo to jakiś nołnejm. to już nawed ja pamiętam chaksowanie kasyna, więc należę do elyty forumenaEscape pisze:Nie znam typa ;|.

Tension? Jak najbardziej!
Prawilny z niego użytkownik na BW. Nie nakurwia spamem, ma sensowne posty i umie się wypowiadać, dlatego go nie znacie.
Za starych czasów jeszcze miałem [*] w sygnaturce po jego zbanowaniu, lulczo.
Gówno macie do gadania, przegłosowane, dodawać go i to raz migiem, bo lepiej na to zasłużył od wszystkich ostatnio dodanych tutaj ludzi.
Prawilny z niego użytkownik na BW. Nie nakurwia spamem, ma sensowne posty i umie się wypowiadać, dlatego go nie znacie.
Za starych czasów jeszcze miałem [*] w sygnaturce po jego zbanowaniu, lulczo.

Gówno macie do gadania, przegłosowane, dodawać go i to raz migiem, bo lepiej na to zasłużył od wszystkich ostatnio dodanych tutaj ludzi.
Ostatnio zmieniony 21-08-2013, 13:57 przez TwojStary, łącznie zmieniany 2 razy.

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
1. nicki z poprzednich edycji BW
2. Chcę widzieć jego sensowne posty
3. Dla mnie może być qspym na DW, jeśli nie będzie się udzielał i nie zabłyśnie tutaj, to nie dostanie szlachty. Bez przesady, nikogo po znajomościach.
2. Chcę widzieć jego sensowne posty
3. Dla mnie może być qspym na DW, jeśli nie będzie się udzielał i nie zabłyśnie tutaj, to nie dostanie szlachty. Bez przesady, nikogo po znajomościach.

Lamusy do domu bo mama czeka dzisiaj to kurwa porwie mnie rzeka
Ammo pisze:[...] kto siedział na DW ten z pewnością go zna, wszelkie 'za' są zbędne.
Siedziałem na DW. Wystarczy.
Śmiechłę.Zendikar pisze:Bez przesady, nikogo po znajomościach.
Ostatnio zmieniony 21-08-2013, 14:09 przez TwojStary, łącznie zmieniany 1 raz.

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Myślisz, że ktoś pamięta, jaki dana osoba miała nick parę lat temu ? Burek może ma screeny, ale ja i TS jesteśmy na tyle wiarygodni, że nasze słowo powinno wystarczyć.Zendikar pisze:1. nicki z poprzednich edycji BW
Sensowne posty się nie piszą w 5 sekund. Trzeba mieć zajawkę i coś rzeczowego do powiedzenia.Zendikar pisze:2. Chcę widzieć jego sensowne posty
To w takim razie co tu robi Escape, Otisek i Ridź ?Zendikar pisze:nikogo po znajomościach.
-
usunięte konto
aktywność na poprzednich edycjach bw. ktoś tu sobie myli legendę ze szlachtą.Ammo pisze:To w takim razie co tu robi Escape, Otisek i Ridź ?
Jego jeden post jest więcej wart, niż wszystkie Twoje, a masz ich ponad 2000.Ridż pisze:Ma tylko 1 post, nie przyczynił się do rozwoju forumena.
To może od razu dajmy Szlachtę wszystkim, którzy napisali +100 postów na poprzednich edycjach i przy okazji zróbmy im laskę ?Ridż pisze:aktywność na poprzednich edycjach bw. ktoś tu sobie myli legendę ze szlachtą.
Szlachta to elita intelektualna tego forum.
Za aktywność na poprzednich wersjach BW możecie dawać VIP/SVIP albo coś w tym guście.
Ogólnie równy rozpierdol się zrobił.
Kiedyś szlachtę otrzymywała osoba podwyższająca poziom forum (sama nazwa na to wskazuje) i która coś sobą reprezentowała.
Czy ktoś kto nawalili 3000 postów o treści "zapoznałem się", "sprawdzone info" ma tutaj figurować?
Tension to nie przypadkiem SKAJlOKER?
Kiedyś szlachtę otrzymywała osoba podwyższająca poziom forum (sama nazwa na to wskazuje) i która coś sobą reprezentowała.
Czy ktoś kto nawalili 3000 postów o treści "zapoznałem się", "sprawdzone info" ma tutaj figurować?
Tension to nie przypadkiem SKAJlOKER?
Z ust mi to wyjąłeś, tylko zabrakło mi słów.Ammo pisze:[...] Sensowne posty się nie piszą w 5 sekund. Trzeba mieć zajawkę i coś rzeczowego do powiedzenia.

-
usunięte konto
Napiszcie do skłala że chcecie moderować szlachtę, zrobicie czystki i będziecie zadowoleni.
Tak się zrobi, bo władzę powinien obejmować ktoś kompetentny, mający coś wspólnego z DW i nie opierający się na impulsach.

Ammo, nie chcę nic mówić ale Ty byłeś pierwszym adminem szlachty i Ty przyjmowałes, więc proszę mi nic nie narzucać, bo ja dostałem admina szlachty jak już wszyscy byli.

Lamusy do domu bo mama czeka dzisiaj to kurwa porwie mnie rzeka
Tak, to on. Obecnie siedzi na innym koncie, info na gg poszło.Rockefeller pisze:Tension to nie przypadkiem SKAJlOKER?
Nie narzucać, tylko zarzucaćZendikar pisze:Ammo, nie chcę nic mówić ale Ty byłeś pierwszym adminem szlachty i Ty przyjmowałes, więc proszę mi nic nie narzucać, bo ja dostałem admina szlachty jak już wszyscy byli.

Ale tak poza tym, to nie mam Tobie nic do zarzucenia, no może oprócz tego że się opierdalasz troszku i nie słuchasz rad starszyzny

-
Kalasznikow
- Beczki: 148
- Kontakt:
Podniecacie sie ta grupa jak jakbyscie mieli zaraz orgazmu dostac 

Gowno swietego ojca