Nocne Pikacze
Wstęp 21:00-8:00
Re: Nocne Pikacze
To ożyw mnie do życia.
Ten temat wzorcuje się na mnie i żyje tak jak ja czyli nijak, bezsensu, ogólnie chujnia.
muzyczka do posta:
Ten temat wzorcuje się na mnie i żyje tak jak ja czyli nijak, bezsensu, ogólnie chujnia.
muzyczka do posta:
Szyja spoko ziomek, ostatnio się wnerwił to myślałem że wszystkich pozabija. Trzeba mieć do wszystkich szacunek
tak w ogóle co on Ci zrobił? dziewczynę odbił?

tak w ogóle co on Ci zrobił? dziewczynę odbił?

nie, wkurwia mnie swoją hipokryzją. Będzie Ci wytykał gdzie posty nabijasz, a sam np. w temacie, gdzie 3 strony jest o mundialu w nogę będzie wyskakiwał z mundialem w siatkę, który ma się kiedyś tam odbyć i napierdala posty. Ale jak ty byś tak zrobił to będzie cię od nabijaczy wyzywał i chuj wie co jeszcze.

-
Buryczawian
- Beczki: 188
może miał zły dzień albo coSzyjatoszuja pisze:nie, wkurwia mnie swoją hipokryzją. Będzie Ci wytykał gdzie posty nabijasz, a sam np. w temacie, gdzie 3 strony jest o mundialu w nogę będzie wyskakiwał z mundialem w siatkę, który ma się kiedyś tam odbyć i napierdala posty. Ale jak ty byś tak zrobił to będzie cię od nabijaczy wyzywał i chuj wie co jeszcze.
nie musisz go skreślać z listy tak od razu
Nawiązując do tematu nabijania postów to dalej tego nie rozumiem. Jak dla mnie można wyłączyć licznik postów, a komu to potrzebne? a dlaczego?
-
Serious Man
- Beczki: 51
a ja nie wiem czy ci ten
Kobieta to lek na wszystko, gdybyśmy mieli swoje ukochane panowała by tutaj harmonia i ład... tyle dni, tygodni minęło a ja myślę dalej o uśmiechu pewnej osoby. Takiego uśmiechu nie zapomnę do końca życia, uśmiech który spowodował że dzień staje się idealny jak za czasów dzieciństwa. Siema dobrywieczór znowu się najebałem
Kobieta to lek na wszystko, gdybyśmy mieli swoje ukochane panowała by tutaj harmonia i ład... tyle dni, tygodni minęło a ja myślę dalej o uśmiechu pewnej osoby. Takiego uśmiechu nie zapomnę do końca życia, uśmiech który spowodował że dzień staje się idealny jak za czasów dzieciństwa. Siema dobrywieczór znowu się najebałem
-
Serious Man
nie ćpie tylko wypiłem kilka piw, a o tym że pewna kobieta dała mi sił samym uśmiechem to prawda
śmiesz podważać moje słowa?
śmiesz podważać moje słowa?
-
Serious Man
No ja myślę.
W Życiu się nie spodziewałem że druga osoba może tak za wirować światem.
W Życiu się nie spodziewałem że druga osoba może tak za wirować światem.
nie skreślałem go od razu, ale wychodzi na to, że chybaod tygodnia ma cały czas złe dni. Mam też wrażenie, że liczba postów w liczniku to jakiś jego wyznacznik zajebistości czy chuj wie czego

-
usunięte konto
- Beczki: 1609
MUNLAJT SZADOŁ 

Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.