
ema forunek [szama foto]
niedzielny obiad corner
-
Logorey Ciposok
- Posty: 48152
- Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
- Lokalizacja: Król Oposów
- Beczki: 895
- Kontakt:
ema forunek [szama foto]
otisek to lesba
wiedzialem, że to baba




To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
-
Logorey Ciposok
- Posty: 48152
- Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
- Lokalizacja: Król Oposów
- Beczki: 895
- Kontakt:
ema forunek [szama foto]
super roladki, zawijane w boczek i z serkiem topionym i czosnkiem
moge dac przepis

moge dac przepis

To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
ema forunek [szama foto]
Dzięki, ale zdecydowałem się już wcześniej na roladki.Oposek pisze: ↑26-02-2023, 10:42na patelnię wrzucasz pierś kurczaka pokrojoną w kostkę i posypujesz przyprawa do kurczaka.
Smazysz az się zarumieni w połowie tego czasu dodajesz 4 ząbki czosnku przeciśniętego przez praskę gdy kurczak się zarumieni dodajesz pokrojony szpinak chyba że są małe listki to nie trzeba kroić (na 500g kurczaka 200g szpinaku więc dostosuj sobie dozowanie) po dodaniu szpinaku smazysz wszystko razem aż szpinak zmięknie. Na koniec dodajesz jogurt typu greckiego 200-250g i tak naprawdę tylko chwilkę smazysz aby się wszystko połączyło i koniec. Podajesz z ziemniaczkami i nie smaż za długo bo się jogurt zważy.

Przepis w: Kuchnia Alfonsa
-
Logorey Ciposok
- Posty: 48152
- Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
- Lokalizacja: Król Oposów
- Beczki: 895
- Kontakt:
ema forunek [szama foto]
Ostatni raz Ci uwierzyłem że coś zrobiszDon Alfonso pisze: ↑26-02-2023, 13:53Dzięki, ale zdecydowałem się już wcześniej na roladki.Oposek pisze: ↑26-02-2023, 10:42na patelnię wrzucasz pierś kurczaka pokrojoną w kostkę i posypujesz przyprawa do kurczaka.
Smazysz az się zarumieni w połowie tego czasu dodajesz 4 ząbki czosnku przeciśniętego przez praskę gdy kurczak się zarumieni dodajesz pokrojony szpinak chyba że są małe listki to nie trzeba kroić (na 500g kurczaka 200g szpinaku więc dostosuj sobie dozowanie) po dodaniu szpinaku smazysz wszystko razem aż szpinak zmięknie. Na koniec dodajesz jogurt typu greckiego 200-250g i tak naprawdę tylko chwilkę smazysz aby się wszystko połączyło i koniec. Podajesz z ziemniaczkami i nie smaż za długo bo się jogurt zważy.
Przepis w: Kuchnia Alfonsa


ema forunek [szama foto]
Don Alfonso, moje zrób, moje lepsze z boczkiem a nie jakies zielone gówno 

To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
-
Logorey Ciposok
- Posty: 48152
- Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
- Lokalizacja: Król Oposów
- Beczki: 895
- Kontakt:
ema forunek [szama foto]
co wolno wojewodzie... 

To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
-
Logorey Ciposok
- Posty: 48152
- Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
- Lokalizacja: Król Oposów
- Beczki: 895
- Kontakt:
ema forunek [szama foto]
no i zajebiscie 

To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
-
Logorey Ciposok
- Posty: 48152
- Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
- Lokalizacja: Król Oposów
- Beczki: 895
- Kontakt:
ema forunek [szama foto]
ok 

To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
-
Logorey Ciposok
- Posty: 48152
- Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
- Lokalizacja: Król Oposów
- Beczki: 895
- Kontakt:
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości